Kennisbank, Verzwaringsdeken

Ervaringen verzwaringsdeken

Leestijd: 6 minuten

Overweegt u een verzwaringsdeken aan te schaffen? Dan ontdekt u al snel genoeg dat er verschillende soorten verzwaringsdekens zijn. Dit maakt het er niet makkelijker op om een keuze te maken. U kunt lukraak een verzwaringsdeken kiezen. De kans bestaat dan echter dat u een verkeerde keuze maakt. Hier zit u niet op te wachten. Ga daarom nooit over één nacht ijs bij de keuze voor een verzwaringsdeken. Nee, richt u altijd tot de ervaringen verzwaringsdeken alvorens u er eentje aanschaft. U kunt vast en zeker nog wel wat tips en adviezen gebruiken omtrent de ervaringen verzwaringsdeken. Wij helpen u daar in deze tekst een handje bij.

Waarom naar ervaringen verzwaringsdeken kijken?

Er zijn genoeg Nederlanders die niet naar ervaringen kijken wanneer zij een verzwaringsdeken aanschaffen. De meeste mensen letten namelijk alleen op de prijs. Zoekt u ook een verzwaringsdeken? Dan is het mooi meegenomen wanneer deze goedkoop is. Op deze manier kunt u er voor weinig geld namelijk eentje uitproberen. De kans bestaat echter dat de verzwaringsdeken uiteindelijk niet of nauwelijks effect heeft.

Denk in dat geval niet direct dat al deze dekens niet werken. Er zijn namelijk genoeg verzwaringsdekens die een positief effect hebben op uw nachtrust. Dit kunt u aan de prijs echter niet aflezen. Richt u daarom tot ervaringen verzwaringsdeken. Hieruit kunt u namelijk opmaken wat anderen van de deken vinden. Slapen zij er beter door of merken zij nauwelijks verschil met een gewone deken? Deze ervaringen verzwaringsdeken maken het een stuk makkelijker om uiteindelijk een keuze te maken. Richt u liever tot ervaringen verzwaringsdeken dan tot de prijs. In dat geval krijgt u in een later stadium geen spijt van uw aankoop.

De ervaringen met de verzwaringsdeken van Slaapt

ERROR in Widgets for Trustpilot Reviews plugin

U moet uw bedrijf (trustpilot) verbinden!

De verzwaringsdeken kent verschillende namen

Wij krijgen van onze klanten vaak de vraag, hoe noemen jullie een deken eigenlijk? Er worden veel verschillende namen gebruikt voor de verzwaringsdeken. Al deze namen hebben dezelfde betekenis. Voorbeelden hiervan zijn verzwaarde deken, weighted blanket, zware deken, ballendeken, verzwaard dekbed en zwaartedeken.

Zelf gebruiken wij zoveel mogelijk de term verzwaringsdeken. Dat is de officiële vertaling van weighted blanket (zo wordt het in het Engels geschreven).

De verzwaringsdeken is bekend van...

Ervaringen verzwaringsdeken
Ervaringen verzwaringsdeken
Ervaringen verzwaringsdeken
Ervaringen verzwaringsdeken
Ervaringen verzwaringsdeken
Ervaringen verzwaringsdeken
Ervaringen verzwaringsdeken
Ervaringen verzwaringsdeken
Ervaringen verzwaringsdeken
Ervaringen verzwaringsdeken
Ervaringen verzwaringsdeken

Waar vindt u ervaringen verzwaringsdeken?

Heeft u nog niet eerder een verzwaringsdeken gekocht? Dan kunt u een winkel bezoeken om te kijken wat de mogelijkheden zijn. In een winkel kan een verkoper u de ervaringen verzwaringsdeken vertellen. Bedenk echter wel dat hij als doel heeft om producten te verkopen. U weet bijvoorbeeld niet of de verkoper zelf ook onder de verzwaringsdeken heeft geslapen. Hij kan een vertekend beeld van de werkelijkheid schetsen in de hoop u een verzwaringsdeken te verkopen.

Voor ervaringen verzwaringsdeken is het daarom beter om u tot het internet te richten. Hier vindt u verschillende sites die verzwaringsdekens verkopen. De meeste van deze sites bieden klanten de mogelijkheid om hun ervaringen met een verzwaringsdeken te delen. Bezoekt u zo’n site? Dan ziet u binnen de kortste keren wat de ervaringen verzwaringsdeken van anderen zijn. Zij hebben de deken waarschijnlijk beoordeeld met één tot vijf sterren. Hoe meer sterren een verzwaringsdeken heeft, des te beter deze is. Ervaringen verzwaringsdeken kunnen echter ook gedeeld worden middels een review. Lees deze ook vooral door. Reviews bieden namelijk meer inhoudelijke informatie dan beoordelingen.

Zijn ervaringen verzwaringsdeken betrouwbaar?

We haalden hierboven al aan dat ervaringen verzwaringsdeken niet altijd betrouwbaar zijn. Dit is bijvoorbeeld het geval wanneer u een winkel bezoekt om zo’n deken te kopen. De verkoper kan u aan het lijntje houden in de hoop u een verzwaringsdeken te verkopen. Hierdoor bestaat de kans dat u zich tot het internet richt voor ervaringen verzwaringsdeken. Tegenwoordig zijn hier talloze ervaringen en beoordelingen van verzwaringsdekens te vinden.

Maak echter niet de fout om blindelings te vertrouwen op de ervaringen verzwaringsdeken die u op internet tegenkomt. Nee, want ook de beoordelingen op websites kunnen gekleurd zijn. Zo zijn er bijvoorbeeld bedrijven die zelf positieve ervaringen over de verzwaringsdeken schrijven. Deze worden onder een fictieve naam geplaatst, waardoor ze niet te linken zijn aan het bedrijf. Lang niet alle ervaringen verzwaringsdeken op het internet zijn betrouwbaar.

30 nachten proefperiode

Wij geloven in onze verzwaringsdeken en geven U graag een proefperiode van 30 nachten. Het duurt in de praktijk vaak 1 tot 2 weken voordat u volledig gewend bent aan de verzwaringsdeken. U kunt binnen de periode van 30 nachten de verzwaringsdeken gratis retourneren. Wij storten het volledige aankoopbedrag terug op uw rekening.

Deel uw ervaringen verzwaringsdeken met anderen

Heeft u zelf een verzwaringsdeken gekocht? Deel uw ervaringen verzwaringsdeken dan op het internet. De meeste mensen doen dit echter niet. Toch is dit wel aan te raden. Door uw ervaringen met de verzwaringsdeken te delen, helpt u anderen namelijk bij het kiezen van een geschikte deken. Het schrijven van ervaringen verzwaringsdeken neemt vaak maar een klein deel van uw tijd in beslag. U doet anderen er echter een groot plezier mee. Bedenk u ook dat u het zelf prettig vindt wanneer anderen ervaringen delen.

Heeft u positieve ervaringen met een verzwaringsdeken? Of had u gehoopt dat de deken meer effect zou hebben? Laat dit dan weten middels ervaringen verzwaringsdeken. Voor het schrijven van zo’n ervaring kunt u zich vaak richten tot de website waarop u de deken heeft aangeschaft. Meestal krijgt u enige tijd na de aankoop een mailtje om uw ervaringen verzwaringsdeken te delen. U heeft het product dan immers enige tijd kunnen testen, waardoor u in staat bent uw ervaring te delen.

Ervaringen met de verzwaringsdeken

Veelgestelde vragen

De verzwaringsdeken is een relatief nieuw concept binnen Nederland en België. Om deze reden krijgen wij dan ook veel vragen hierover. Onderstaand proberen wij de vragen die we het vaakst krijgen zo goed mogelijk te beantwoorden. Wanneer wij nieuwe vragen binnenkrijgen voegen wij deze direct toe. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan even via de chat contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

De verzwaringsdeken van Slaapt is een deken die 3 tot 6 keer zwaarder is dan een normale deken. De verzwaringsdeken imiteert het gevoel van het krijgen van een stevige knuffel. Dit zorgt voor een geborgen en veilig gevoel tijdens het slapen.

Onze verzwaringsdeken bestaat uit 7 lagen en maakt gebruik van “diepe druk stimulatie”. Deze diepe druk stimulatie zorgt voor een verhoogde productie van geluks- en slaaphormonen. Hierdoor valt u sneller in slaap en slaapt u dieper gedurende de nacht.

De verzwaringsdeken van Slaapt draagt bij aan het vrijkomen van Melatonine en Serotonine. Daarnaast onderdrukt het de productie van Cortisol (dit zorgt onder andere voor stress).

De verzwaringsdeken van Slaapt is ongeveer 3 tot 6 keer zwaarder dan een normaal dekbed. Dit gewicht zorgt voor een lichte druk op uw lichaam dat leidt tot een geborgen en veilig gevoel. Mede door dit gevoel valt u sneller in slaap en slaapt u dieper.

Wij raden aan om een verzwaringsdeken te kopen van ongeveer 10% van uw lichaamsgewicht. Bepaal het gewicht dus aan de hand van uw eigen lichaamsgewicht. Wij raden aan om, bij twijfel, voor de zwaardere variant te gaan.

De verzwaringsdeken van Slaapt brengt veel voordelen met zich mee. Deze voordelen staan hieronder weergegeven.

 • Val sneller in slaap;
 • Verminder stress en angst;
 • Slaap dieper en vaster;
 • Een veilig en geborgen gevoel tijdens het inslapen;
 • U wordt minder vaak gedurende de nacht wakker;
 • Verhoog de productie van Melatonine en Serotonine;
 • Verlaag de productie van Cortisol;
 • Begin energievol en uitgerust aan uw dag.

Nee, een verzwaringsdeken van Slaapt is niet te warm in de zomer. Wij hebben, speciaal hiervoor, de zomerhoes ontwikkeld. De zomerhoes is gemaakt van bamboe waardoor deze ventilerend is. Dit zorgt ervoor dat de verzwaringsdeken, ondanks het gewicht, niet te warm is in de zomer.

5 thoughts on “Ervaringen verzwaringsdeken

 1. Willem jan schreef:

  Bedankt voor het artikel! Erg informatief. Ik overweeg een verzwaringsdeken van 7 kg aan te schaffen.

  1. Ralf schreef:

   Top! Geen probleem. 🙂

 2. Ella schreef:

  Waar kan ik de ervaringen van de verzwaringsdeken van Slaapt vinden? Ik ben erg benieuwd.

 3. Marleen schreef:

  Welke verzwaringsdeken moet ik voor mezelf kopen? Ik ben ongeveer 55 kg.

 4. Mirjam schreef:

  Mooie ervaringen met de verzwaringsdeken. Ik ben benieuwd naar mijn verzwaringsdeken (ik heb hem net besteld). 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *