Ervaringen verzwaringsdeken

Ervaringen verzwaringsdeken

Overweegt u een verzwaringsdeken aan te schaffen? Dan ontdekt u al snel genoeg dat er verschillende soorten verzwaringsdekens zijn. Dit maakt het er niet makkelijker op om een keuze te maken. U kunt lukraak een verzwaringsdeken kiezen. De kans bestaat dan echter dat u een verkeerde keuze maakt. Hier zit u niet op te wachten. Ga daarom nooit over één nacht ijs bij de keuze voor een verzwaringsdeken. Nee, richt u altijd tot de ervaringen verzwaringsdeken alvorens u er eentje aanschaft. U kunt vast en zeker nog wel wat tips en adviezen gebruiken omtrent de ervaringen verzwaringsdeken. Wij helpen u daar in deze tekst een handje bij.

Waarom naar ervaringen verzwaringsdeken kijken?

Er zijn genoeg Nederlanders die niet naar ervaringen kijken wanneer zij een verzwaringsdeken aanschaffen. De meeste mensen letten namelijk alleen op de prijs. Zoekt u ook een verzwaringsdeken? Dan is het mooi meegenomen wanneer deze goedkoop is. Op deze manier kunt u er voor weinig geld namelijk eentje uitproberen. De kans bestaat echter dat de verzwaringsdeken uiteindelijk niet of nauwelijks effect heeft.

Denk in dat geval niet direct dat al deze dekens niet werken. Er zijn namelijk genoeg verzwaringsdekens die een positief effect hebben op uw nachtrust. Dit kunt u aan de prijs echter niet aflezen. Richt u daarom tot ervaringen verzwaringsdeken. Hieruit kunt u namelijk opmaken wat anderen van de deken vinden. Slapen zij er beter door of merken zij nauwelijks verschil met een gewone deken? Deze ervaringen verzwaringsdeken maken het een stuk makkelijker om uiteindelijk een keuze te maken. Richt u liever tot ervaringen verzwaringsdeken dan tot de prijs. In dat geval krijgt u in een later stadium geen spijt van uw aankoop.

De ervaringen met de verzwaringsdeken van Slaapt

Sonja
Sonja
01/10/2020
Moeite met inslapen en/of doorslapen hebben mij doen besluiten een verzwaringsdeken te proberen. Het feit dat je deze na 100 dagen nog retour kunt sturen als het niet bevalt hielp me over de streep om deze deken van Slaapt.nl te bestellen. Het is even wennen hoe goed om te gaan met zo'n zware deken. Als je er eenmaal onder ligt is het heel comfortabel en rustgevend. Het helpt me te ontspannen en ik heb het idee dat het ook positief werkt voor rusteloze benen. Die zijn iig nauwelijks meer de oorzaak van lastig inslapen. Ik slaap beter in en door met de zware deken. De overtrekhoes van bamboe is heerlijk glad, zacht en comfortabel. Een nadeel vind ik het hanteren van de deken in wakkere staat. Pols en rugklachten zorgen er voor dat ik dan een beetje aan het worstelen ben met de deken. En als je nachtelijke opvliegers hebt kun je hem niet zo makkelijk even van je af gooien en er later weer onder kruipen 😉 Toch een dikke voldoende voor deze verzwaringsdeken en ook voor de service van Slaapt.nl
Milena Van Roon
Milena Van Roon
29/09/2020
Heerlijke deken om mee in slaap te vallen! Kwaliteit van het laken en de deken is meer dan goed.
Tirza Desloover
Tirza Desloover
22/09/2020
Al mijn hele leven slaap ik slecht, heel vaak wakker worden 's nachts en lang wakker liggen. Sinds ik deze deken heb, slaap ik elke nacht als een roosje! Ik word gewoon niet meer wakker s nachts :))) Beste aankoop ooit! Dank dat ik nu eindelijk mijn nachtrust terug heb
Manouk Rutten
Manouk Rutten
22/09/2020
Uitstekende deken! Heb deze nu net een week en slaapt heerlijk. Je komt sneller in slaap en krijg een soort van geborgen gevoel. Echt een aanrader!
Marijn
Marijn
25/08/2020
Op kantoor doe ik soms een powernap. De verzwaringsdeken helpt mij om snel in een soort van ruststand te komen. Fijn dat de glazen bolletjes niet gaan 'hangen', dat had ik namelijk bij een andere deken wel. Op chats reageert Ralf, dat geeft ook voor de koop een goed gevoel.
Marjo van Zijl
Marjo van Zijl
20/08/2020
Ik heb mijn deken nu drie weken, en ben er zeer blij mee. Al zolang ik me kan herinneren ben ik een slechte slaper. Ik heb een vorm van autisme, waardoor ik vaak overprikkeld in bed lig. Het lukt me niet om rust in mijn hoofd te krijgen. Als ik eenmaal slaap, slaap ik heel licht, waardoor ik om het minste of geringste weer wakker schiet. Al na drie weken met de deken durf ik te zeggen dat het stukken beter gaat! Ik slaap sneller, dieper, langer en lekkerder. Ik vind het heerlijk om onder de deken te liggen, ik HOU van mijn deken! Snelle service ook, na bestellen had ik de deken de volgende dag in huis. Vriendelijk kaartje erbij, echt heel attent. Ook fijn dat ik achteraf kon betalen. Kortom; ik ben héél positief!
Angelika de Groot
Angelika de Groot
20/08/2020
De deken helpt mij met beter slapen. Eindelijk heb ik na al die tijd een manier gevonden om beter te slapen. Ik heb van alles en nog wat geprobeerd. Bedankt hiervoor, ik raad het iedereen aan!
Naomi
Naomi
17/08/2020
Eindelijk weer een goede nachtrust sinds ik de deken gebruik. Voelt erg prettig en zacht aan.
Mauro Fulgheri
Mauro Fulgheri
05/08/2020
Gisteren voor het eerst met de deken geslapen en meteen verkocht. Als een roosje geslapen en dat is hiervoor wel eens anders geweest. Top product😃.
Rens Rens
Rens Rens
03/08/2020
Ik heb in 58 jaar nog nooit stil in bed gelegen. Nu hebben mijn lijf en autistische hoofd eindelijk rust in bed.

De verzwaringsdeken kent verschillende namen

Wij krijgen van onze klanten vaak de vraag, hoe noemen jullie een deken eigenlijk? Er worden veel verschillende namen gebruikt voor de verzwaringsdeken. Al deze namen hebben dezelfde betekenis. Voorbeelden hiervan zijn verzwaarde deken, weighted blanket, zware deken, ballendeken, verzwaard dekbed en zwaartedeken.

Zelf gebruiken wij zoveel mogelijk de term verzwaringsdeken. Dat is de officiële vertaling van weighted blanket (zo wordt het in het Engels geschreven).

De verzwaringsdeken is bekend van...

Ervaringen verzwaringsdeken
Ervaringen verzwaringsdeken
Ervaringen verzwaringsdeken
Ervaringen verzwaringsdeken
Ervaringen verzwaringsdeken
Ervaringen verzwaringsdeken
Ervaringen verzwaringsdeken
Ervaringen verzwaringsdeken
Ervaringen verzwaringsdeken
Ervaringen verzwaringsdeken
Ervaringen verzwaringsdeken

Waar vindt u ervaringen verzwaringsdeken?

Heeft u nog niet eerder een verzwaringsdeken gekocht? Dan kunt u een winkel bezoeken om te kijken wat de mogelijkheden zijn. In een winkel kan een verkoper u de ervaringen verzwaringsdeken vertellen. Bedenk echter wel dat hij als doel heeft om producten te verkopen. U weet bijvoorbeeld niet of de verkoper zelf ook onder de verzwaringsdeken heeft geslapen. Hij kan een vertekend beeld van de werkelijkheid schetsen in de hoop u een verzwaringsdeken te verkopen.

Voor ervaringen verzwaringsdeken is het daarom beter om u tot het internet te richten. Hier vindt u verschillende sites die verzwaringsdekens verkopen. De meeste van deze sites bieden klanten de mogelijkheid om hun ervaringen met een verzwaringsdeken te delen. Bezoekt u zo’n site? Dan ziet u binnen de kortste keren wat de ervaringen verzwaringsdeken van anderen zijn. Zij hebben de deken waarschijnlijk beoordeeld met één tot vijf sterren. Hoe meer sterren een verzwaringsdeken heeft, des te beter deze is. Ervaringen verzwaringsdeken kunnen echter ook gedeeld worden middels een review. Lees deze ook vooral door. Reviews bieden namelijk meer inhoudelijke informatie dan beoordelingen.

Zijn ervaringen verzwaringsdeken betrouwbaar?

We haalden hierboven al aan dat ervaringen verzwaringsdeken niet altijd betrouwbaar zijn. Dit is bijvoorbeeld het geval wanneer u een winkel bezoekt om zo’n deken te kopen. De verkoper kan u aan het lijntje houden in de hoop u een verzwaringsdeken te verkopen. Hierdoor bestaat de kans dat u zich tot het internet richt voor ervaringen verzwaringsdeken. Tegenwoordig zijn hier talloze ervaringen en beoordelingen van verzwaringsdekens te vinden.

Maak echter niet de fout om blindelings te vertrouwen op de ervaringen verzwaringsdeken die u op internet tegenkomt. Nee, want ook de beoordelingen op websites kunnen gekleurd zijn. Zo zijn er bijvoorbeeld bedrijven die zelf positieve ervaringen over de verzwaringsdeken schrijven. Deze worden onder een fictieve naam geplaatst, waardoor ze niet te linken zijn aan het bedrijf. Lang niet alle ervaringen verzwaringsdeken op het internet zijn betrouwbaar.

100 nachten proefperiode

Wij geloven in onze verzwaringsdeken en geven U graag een proefperiode van 30 nachten. Het duurt in de praktijk vaak 1 tot 2 weken voordat u volledig gewend bent aan de verzwaringsdeken. U kunt binnen de periode van 30 nachten de verzwaringsdeken gratis retourneren. Wij storten het volledige aankoopbedrag terug op uw rekening.

Deel uw ervaringen verzwaringsdeken met anderen

Heeft u zelf een verzwaringsdeken gekocht? Deel uw ervaringen verzwaringsdeken dan op het internet. De meeste mensen doen dit echter niet. Toch is dit wel aan te raden. Door uw ervaringen met de verzwaringsdeken te delen, helpt u anderen namelijk bij het kiezen van een geschikte deken. Het schrijven van ervaringen verzwaringsdeken neemt vaak maar een klein deel van uw tijd in beslag. U doet anderen er echter een groot plezier mee. Bedenk u ook dat u het zelf prettig vindt wanneer anderen ervaringen delen.

Heeft u positieve ervaringen met een verzwaringsdeken? Of had u gehoopt dat de deken meer effect zou hebben? Laat dit dan weten middels ervaringen verzwaringsdeken. Voor het schrijven van zo’n ervaring kunt u zich vaak richten tot de website waarop u de deken heeft aangeschaft. Meestal krijgt u enige tijd na de aankoop een mailtje om uw ervaringen verzwaringsdeken te delen. U heeft het product dan immers enige tijd kunnen testen, waardoor u in staat bent uw ervaring te delen.

Ervaringen verzwaringsdeken

Veelgestelde vragen

De verzwaringsdeken is een relatief nieuw concept binnen Nederland en België. Om deze reden krijgen wij dan ook veel vragen hierover. Onderstaand proberen wij de vragen die we het vaakst krijgen zo goed mogelijk te beantwoorden. Wanneer wij nieuwe vragen binnenkrijgen voegen wij deze direct toe. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan even via de chat contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

De verzwaringsdeken van Slaapt is een deken die 3 tot 6 keer zwaarder is dan een normale deken. De verzwaringsdeken imiteert het gevoel van het krijgen van een stevige knuffel. Dit zorgt voor een geborgen en veilig gevoel tijdens het slapen.

Onze verzwaringsdeken bestaat uit 7 lagen en maakt gebruik van “diepe druk stimulatie”. Deze diepe druk stimulatie zorgt voor een verhoogde productie van geluks- en slaaphormonen. Hierdoor valt u sneller in slaap en slaapt u dieper gedurende de nacht.

De verzwaringsdeken van Slaapt draagt bij aan het vrijkomen van Melatonine en Serotonine. Daarnaast onderdrukt het de productie van Cortisol (dit zorgt onder andere voor stress).

De verzwaringsdeken van Slaapt is ongeveer 3 tot 6 keer zwaarder dan een normaal dekbed. Dit gewicht zorgt voor een lichte druk op uw lichaam dat leidt tot een geborgen en veilig gevoel. Mede door dit gevoel valt u sneller in slaap en slaapt u dieper.

Wij raden aan om een verzwaringsdeken te kopen van ongeveer 10% van uw lichaamsgewicht. Bepaal het gewicht dus aan de hand van uw eigen lichaamsgewicht. Wij raden aan om, bij twijfel, voor de zwaardere variant te gaan.

De verzwaringsdeken van Slaapt brengt veel voordelen met zich mee. Deze voordelen staan hieronder weergegeven.

  • Val sneller in slaap;
  • Verminder stress en angst;
  • Slaap dieper en vaster;
  • Een veilig en geborgen gevoel tijdens het inslapen;
  • U wordt minder vaak gedurende de nacht wakker;
  • Verhoog de productie van Melatonine en Serotonine;
  • Verlaag de productie van Cortisol;
  • Begin energievol en uitgerust aan uw dag.

Nee, een verzwaringsdeken van Slaapt is niet te warm in de zomer. Wij hebben, speciaal hiervoor, de zomerhoes ontwikkeld. De zomerhoes is gemaakt van bamboe waardoor deze ventilerend is. Dit zorgt ervoor dat de verzwaringsdeken, ondanks het gewicht, niet te warm is in de zomer.

Comments (4)

  • Willem jan Reply

    Bedankt voor het artikel! Erg informatief. Ik overweeg een verzwaringsdeken van 7 kg aan te schaffen.

    30 september 2020 at 21:48
    • Ralf Reply

      Top! Geen probleem. 🙂

      4 oktober 2020 at 16:41
  • Ella Reply

    Waar kan ik de ervaringen van de verzwaringsdeken van Slaapt vinden? Ik ben erg benieuwd.

    4 oktober 2020 at 16:30
  • Marleen Reply

    Welke verzwaringsdeken moet ik voor mezelf kopen? Ik ben ongeveer 55 kg.

    12 oktober 2020 at 17:53

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *