Gastenboek

Ons gastenboek

De verzwaringsdeken is steeds populairder aan het worden in Nederland en België, daar zijn we super blij mee en ook erg trots op. Het kan een grote stap zijn, zo een verzwaringsdeken, het blijft immers een deken van wel 7 tot 9 kilo! Om deze reden hebben wij van Slaapt besloten om een gastenboek bij te houden. Wij gebruiken voor ons gastenboek de ervaringen die zijn gedeeld op onze Trustpilot pagina (deze kunt u hier vinden).

Betere powernaps met deze deken

“Op kantoor doe ik soms een powernap. De verzwaringsdeken helpt mij om snel in een soort van ruststand te komen. 

Fijn dat de glazen bolletjes niet gaan ‘hangen’, dat had ik namelijk bij een andere deken wel. Op chats reageert Ralf, dat geeft ook voor de koop een goed gevoel.”

Deze review is achtergelaten door Marijn.

Heel blij met mijn deken

“Ik heb mijn deken nu drie weken, en ben er zeer blij mee. Al zolang ik me kan herinneren ben ik een slechte slaper. Ik heb een vorm van autisme, waardoor ik vaak overprikkeld in bed lig. Het lukt me niet om rust in mijn hoofd te krijgen. Als ik eenmaal slaap, slaap ik heel licht, waardoor ik om het minste of geringste weer wakker schiet. 

Al na drie weken met de deken durf ik te zeggen dat het stukken beter gaat! Ik slaap sneller, dieper, langer en lekkerder. Ik vind het heerlijk om onder de deken te liggen, ik HOU van mijn deken! Snelle service ook, na bestellen had ik de deken de volgende dag in huis. Vriendelijk kaartje erbij, echt heel attent. Ook fijn dat ik achteraf kon betalen. Kortom; ik ben héél positief!”

Deze review is achtergelaten door Marjo van Zijl

Ik slaap rustig en diep met de deken

“De deken helpt mij met beter slapen. Eindelijk heb ik na al die tijd een manier gevonden om beter te slapen. Ik heb van alles en nog wat geprobeerd. Bedankt hiervoor, ik raad het iedereen aan!”

Deze review is achtergelaten door Angelika de Groot

Ik slaap beter met de deken

“Eindelijk weer een goede nachtrust sinds ik de deken gebruik. Voelt erg prettig en zacht aan.”

Deze review is achtergelaten door Naomi

Heerlijk deken

“Gisteren voor het eerst met de deken geslapen en meteen verkocht. Als een roosje geslapen en dat is hiervoor wel eens anders geweest. Top product.”

Deze review is achtergelaten door Mauro Fulgheri

Top!

“Ik heb in 58 jaar nog nooit stil in bed gelegen. Nu hebben mijn lijf en autistische hoofd eindelijk rust in bed.”

Deze review is achtergelaten door Rens

Top deken

“Ik merk echt dat ik veel sneller inslaap met deze deken. Ook word ik niet meer voor de wekker wakker. De bestelling is vloeiend verlopen, top geregeld bij slaapt!”

Deze review is achtergelaten door Jochem Dane

Super!

“Na aanschaf van dit deken is in slaap komen en doorslapen stukken makkelijker.

Slapen is weer een positieve ervaring in plaats van iets wat spanning met zich mee brengt.

De levering was erg snel en slaapt.nl is heel klantvriendelijk.”

Deze review is achtergelaten door Rozemarijn Idema

 

Snelle levering

“Snelle levering!”

Deze review is achtergelaten door Mick Dijk

Klasse materiaal eindelijk slaapgenot

“Ik dacht eerst ja hoor weer een partij die aangeeft, de juiste dekens te verkopen. Gezien ik altijd wel het probleem had dat ik vermoeid wakker werd. Nou mijn complimenten ik heb nu al 3 weken een deken van slaapt.nl en ik heb geen enkele klacht meer. En lig ook veel stabieler met mijn hoofd.

Klasse levering was erg snel, en de betaling ging erg makkelijk en veilig op hun veilige betaalomgeving waar ik ook zeer blij mee ben.”

Deze review is achtergelaten door Joshua van Heiningen

Had ik maar eerder zo'n deken besteld!

“Via via heb ik van een verzwaringsdeken gehoord en was wel benieuwd na al die positieve verhalen. Door de proefperiode had ik eigenlijk niets te verliezen en heb ik het gewoon geprobeerd. 

Had ik maar eerder zo’n deken besteld! Ik voel me echt fitter doordat ik beter slaap. Ik val sneller en makkelijker in slaap en pak hierdoor meer nachtrust.”

Deze review is achtergelaten door Dion Pereira

Geweldige deken!

“Geweldige deken! Ik word goed wakker en ik rust goed uit. Dankjewel!”

Deze review is achtergelaten door Uriël Matahelumual

Slaapt heerlijk!

“Ontzettend blij met de verzwaringsdeken van Slaapt! Was er al een tijdje naar op zoek nadat ik over de voordelen las in een tijdschrift en ben nu helemaal overtuigd.
De eerste nacht slapen met de deken was even wennen, maar het voelt al snel vertrouwd. Ik val nu sneller in slaap en voel me uitgeruster als ik wakker word. De deken valt fijn dicht om mijn lichaam heen, zodat een lichte druk ontstaat.

Van tevoren was ik wat bang dat ik de deken te zwaar zou vinden (gezien ik niet zo groot ben), maar het gewicht wordt gelijkmatig verdeeld en voelt niet benauwd.
Goede service en fijne site, zeker een aanrader!”

Deze review is achtergelaten door Nadine de Geus

Lekker koel

“Zelfs met de warme dagen blijft hij inderdaad zo koel als beloofd. Ik heb echt het idee dat mijn zoontje er beter onder slaapt.”

Deze review is achtergelaten door Bas van der Klift

Alsof je knuffelend in slaap valt

“Heel fijn geholpen en de deken bevalt enorm goed!!”

Deze review is achtergelaten door Christian Kuikstra

Ik ben erg blij met mijn verzwaarde..

“Ik ben erg blij met mijn verzwaarde deken en het wennen duurde minder lang dan ik had verwacht. Super!”

Deze review is achtergelaten door Leon Mastenbroek

Betere nachten door de verzwaringsdeken

“Heel vaak heel slecht geslapen, maar sinds de aanschaffing van een verzwaringsdeken van Slaapt, slaap ik erg goed! Ik zou dit product zeker aanraden.”

Deze review is achtergelaten door Max van Amelsfort 

Tot rust komen onder een zware deken

“Na een drukke dag vind ik het heerlijk om rust te vinden en te ontspannen onder mijn deken. Ik voel de stress uit mijn lijf wegvloeien, waardoor ik al snel weer nieuwe energie voel. Was vooraf wat sceptisch, maar na de eerste keer onder mijn deken werd ik helemaal enthousiast. Kan overdag gewoon verlangen naar het geborgen gevoel. Dus wat mij betreft echt een aanrader voor een ieder die last heeft van stress of die verlangt naar rust.”

Deze review is achtergelaten door Paula Wondergem.